top of page
ALLES OVER KORPERSHOEK-LEASE EN GARAGE BEDRIJF.

!!  PER 1 APRIL 2024 IS KORPERHOEK LEASE EN GARAGE
DEFENITIEF GESLOTEN.

Korpershoek Garage biedt naast voertuig onderhoud ook andere services aan zoals de APK check, reparaties, bandenservice en aircoservice.

  • Vaste lage prijzen;

  • Altijd prijsopgaaf vooraf;

  • Duurzame autogarage bij jou in de buurt;

  • Onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschrift;

  • 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen;

  • Onderhoudsplan op maat.
     

Heb je vragen over auto onderhoud, onderdelen of andere kwesties? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat je met een gerust hart de weg op gaat en hoge kosten door onnodige reparaties uit de weg gaat.

Korpershoek opereert al ruim 40 jaar op de autoverhuurmarkt in Rotterdam en omstreken als bescheiden en gedegen dienstverlener. 

Ooit gestart in de Hoekse waard is oprichter en eigenaar J. Korpershoek in 1974 neergestreken in Rotterdam Zuid tezamen met zijn vrouw en zakenpartner mevrouw G. Korpershoek – Luyten. Door hun beider toewijding, inzet en klantgerichtheid, floreerde het bedrijf tot een toonaangevend garagebedrijf in de regio Rotterdam en omstreken.

Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds nauw betrokken bij de lease en reparatieafdeling van het bedrijf. Hun bedrijfsvoering heeft in 1994 de 2e plaats voor de Rotterdamse ondernemersprijs opgeleverd en een waardering met 4 van de 5 sterren op de befaamde BOVAG schaal. 

Persoonlijke service en goede prijs-/kwaliteitverhouding staan bij ons centraal.
Onze diversiteit voor onderhoud van  personenauto’s, personenbussen, koelauto's en zowel open als gesloten bestelauto's biedt voor iedere klant met een transportprobleem een oplossing.

Uw wagen wordt in het eigen garagebedrijf onderhouden met pro-check procedure waar de auto op minstens 14 punten wordt gecontroleerd.

Hierbij kunt u ook denken aan het monteren van winterbanden onder de auto’s die voor wintersportdoeleinden worden gebruikt. Door deze pro-check procedure is uw auto altijd in topconditie.  Met Korpershoek Lease & Garage gaat u vertrouwd de weg op.

bottom of page